1/15

MENU KERSTAVOND & KERSTDAG

 

Gals Champagne

Consommé Noordzee garnaal

Wildpastei - uienconfituur

Kreeft - groene kool - glace d' homard

Ganzelever - gelei Goose bier

 

***

Zalm Gravelax

Coponata - brioche toast

 

***

 

Traag gegaarde zeeduivel - beukenzwam

currypanade - venkeljus

 

***

 

Hertekalffilet - witloof - peer - appel - veenbes

pommes dauphine

 

***

 

Kerstdessert

 

***

 

Koffie en chocolade truffels

 

***

 

Wijnen en water inbegrepen

 

€ 70 per persoon

 

Reservatie gewenst op het nummer 057 400 164 of 057 200 184

 

't Molenhof Oostvleteren wenst jullie alvast fijne feesten toe

 

 

Menu KERSTAVOND & KERSTDAG 
24 – 25 December 


Coupe champagne  met hapjes : 
Ganzenlever & wildpastei uienconfituur 
Oester met rode wijn vinaigrette 
Taartje van kikkerbil en varkenspoot 
Kreeftensoep 


*** 


Tartaar van rauwe en gerookte zalm afgewerkt met  dille olie 


*** 


Gebakken St-Jacobsnootje met spek en groene kool 


*** 


Reebokfilet vergezeld met appel, veenbes, peer, witloof en

pomme Dauphine 


*** 


Kerstdessert

 
*** 


Koffie met truffels 
Wijnen, bieren en water inbegrepen 
75 euro / persoon 

 


Reservatie gewest:  057/400 164 of  057/200 184